Κοπη Κλαδεμα Υψηλων Επικινδυνων Δεντρων

kopi-kladema-psilwn-dentrwn

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την Κοπη Κλαδεμα Υψηλων Επικινδυνων Δεντρων με εμπειρία 25 ετών στον χώρο. Για το κλάδεμα ψηλών δέντρων χρειάζεται υπευθυνότητα, και η τηρήσει όλων των μέτρων ασφαλείας ώστε να αποφευχθούν ατυχήματα.

Κοπη Κλαδεμα Υψηλων Επικινδυνων Δεντρων με καλαθοφόρο
κλαδέματα με καλαθοφόρο στην γλυφάδα θρακομακεδώνες

Εξιδεικευμένο προσωπικό για την Κοπη Κλαδεμα Υψηλων Επικινδυνων Δεντρων με γερανό-καλαθοφόρο

Η εταιρεία ESYP.GR στο κόψιμο ψηλών δέντρων διαθέτει καλαθοφόρα οχήματα και φορτηγά για να υλοποίει την εργασία Κοπη Κλαδεμα Υψηλων Επικινδυνων Δεντρων με ασφάλεια. Φυσικά τα οχήματα χειρίζονται από έμπειρους επαγγελματίες χειριστές γερανοφόρων μηχανημάτων για να γίνει η κοπή και το κλάδεμα ψηλών δέντρων και επικίνδυνων κλαδιών. Από την άλλη οι εργάτες που αναλαμβάνουν την κοπή κλάδεμα ψηλών δέντρων και κόψιμο ψηλών δέντρων είναι αυτοί οποίοι ανεβαίνουν στο καλαθοφόρο όχημα γερανό με καλάθι. Είναι άρτια εκπαιδευμένοι στο ύψος και στο πως να εκτελέσουν την εργασία του κλαδέματος.

Κοπη Κλαδεμα Υψηλων Επικινδυνων Δεντρων με ανυψωτικό καλάθι
κλάδεμα ψηλών δέντρων με καλαθοφόρο σε Μαρούσι Κηφισιά Χαλάνδρι Χολαργό Πεντέλη

Η μελέτη και οι εργασίες για το κλάδεμα υψηλών δέντρων με καλαθοφόρο γερανό ακολουθούν ως εξής

Όταν έρχεται η ώρα για το κλάδεμα ψηλών δέντρων και επικίνδυνων κλαδιών με καλαθοφόρο γερανό πρέπει να αντιμετωπίζεται ξεχωριστά και η γενική περιγραφή της εργασίας που πρέπει να γίνει η οποία αξιολογείτε σε σχέση με το σχήμα, το μέγεθος, το χαρακτήρα, την κατάσταση, την τοποθεσία και το είδος κάθε δέντρου. Πριν από την έναρξη των εργασιών για το κλάδεμα ψηλών δέντρων και επικίνδυνων κλαδιών με καλαθοφόρο γερανό πρέπει να πραγματοποιηθεί τεκμηριωμένη εκτίμηση κινδύνου. Όλες οι εργασίες πρέπει να ολοκληρωθούν έτσι ώστε να αφήνουν κάθε δέντρο σε αποδεκτή, ισορροπημένη και ασφαλή κατάσταση. Στο κλάδεμα ψηλών δέντρων κάθε κλαδί αφαιρείται χρησιμοποιώντας τη μέθοδο τριπλής κοπής όπου άλλες μέθοδοι ενδέχεται να προκαλέσουν περιττό τραυματισμό στο δέντρο. Στο κόψιμο ψηλών δέντρων όλες οι τελικές περικοπές θα γίνουν στο κολάρο διακλάδωσης. Η κοπή ψηλών δέντρων και το κλάδεμα υψηλών δέντρων απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή όσον αφορά το κολάρο του κλάδου.

Κοπη Κλαδεμα Υψηλων Επικινδυνων Δεντρων
κοπή και κλάδεμα ψηλών δέντρων Παλλήνη νέα Μάκρη αγία Παρασκευή

Η τεχνική στην κοπή και κλάδεμα ψηλών δέντρων και επικίνδυνων κλαδιών με καλαθοφόρο όχημα ή γερανό με καλάθι

Στο κλάδεμα υψηλών δέντρων τα βαριά κλαδιά θα αφαιρεθούν σε τμήματα. Στην κοπή ψηλών δέντρων θα διασφαλίσουμε ότι όλα τα τμήματα πέφτουν στο έδαφος με ελεγχόμενο τρόπο. Ακόμα στην κοπή ψηλών δέντρων προσέχουμε ιδιαίτερα όταν χρησιμοποιούμε αλυσιδοπρίονα για να αφαιρέσουμε τους επικορμικούς βλαστούς, ώστε να μην προκαλέσουμε ζημιά στο κύριο στέλεχος ή τους μίσχους του δέντρου. Στη κοπή κλάδεμα ψηλών δέντρων και επικίνδυνων κλαδιών με καλαθοφόρο όχημα θα πραγματοποιηθεί με ψαλίδια ή πριόνια και αλυσιδοπρίονα κοπής ψηλών δέντρων. Τα νεκρά, νοσούντα ή κατεστραμμένα κλαδιά των ψηλών δέντρων θα κλαδεύονται πίσω στο αντίστοιχο κολάρο. Στην περίπτωση των διασταυρούμενων τριχών, τα κλαδιά ψηλών δέντρων αξιολογούνται, κλαδεύονται ή αφαιρούνται ανάλογα, διασφαλίζοντας παράλληλα τη διατήρηση ενός λογικού συνολικού σχήματος. Οι πληγές του φλοιού πρέπει να αφαιρεθούν.

κοπή κλάδεμα ψηλών δέντρων με καλαθοφόρο γερανό

Κοπή ψηλών δέντρων βόρεια προάστια

Αναλαμβάνουμε την κοπή ψηλών δέντρων στα βόρεια προάστεια. Το εξειδικευμένο μας προσωπικό θα είναι εκεί για την κοπή κλάδεμα ψηλών επικίνδυνων δέντρων και κλαδιών. Η κοπή ψηλών δέντρων στα βόρεια προάστια συνηθίζεται να γίνετε όλο τον χρόνο λόγο των πολλών και διαφορετικών δέντρων όπου υπάρχουν στην περιοχή.

κοπή κλάδεμα ψηλών δέντρων με καλαθοφόρο γερανό
κοπή δέντρων βόρεια προάστια

Κόψιμο ψηλών δέντρων με ασφάλεια

Ακόμα βρείτε μας στο facebook instagram pinterest twitter

Επικοινωνήστε μαζί μας και πάρτε άμεσα προσφορά.

Ενοικίαση Καλαθοφόρου| Γερανός Με καλάθι