Κοπη Κλαδεμα Υψηλων Επικινδυνων Δεντρων

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει Κοπη Κλαδεμα Υψηλων Επικινδυνων Δεντρων με εμπειρία 25 ετών στον χώρο. Για τα κλαδέματα δέντρων χρειάζεται υπευθυνότητα, και η τηρήσει όλων των μέτρων ασφαλείας ώστε να αποφευχθούν ατυχήματα.

Κοπη Κλαδεμα Υψηλων Επικινδυνων Δεντρων
κλαδέματα με καλαθοφόρο στην γλυφάδα θρακομακεδώνες

Εξιδεικευμένο προσωπικό για την Κοπη Κλαδεμα Υψηλων Επικινδυνων Δεντρων με γερανό-καλαθοφόρο

Η εταιρεία ESYP.GR διαθέτει καλαθοφόρα οχήματα φορτηγά για να υλοποίει την εργασία Κοπη Κλαδεμα Υψηλων Επικινδυνων Δεντρων. Φυσικά τα οχήματα χειρίζονται από έμπειρους επαγγελματίες χειριστές γερανοφόρων μηχανημάτων. Από την άλλη οι εργάτες που αναλαμβάνουν το δυσκολότερο έργο της εργασίας είναι αυτοί οποίοι ανεβαίνουν στο καλαθοφόρο για να κλαδέψουν. Είναι άρτια εκπαιδευμένοι στο ύψος και στο πως να εκτελέσουν την εργασία του κλαδέματος.

Κοπη Κλαδεμα Υψηλων Επικινδυνων Δεντρων
κλάδεμα δέντρων με γερανό Μαρούσι Κηφισιά Χαλάνδρι Χολαργό Πεντέλη

Η μελέτη και οι εργασίες για το κλάδεμα των δέντρων με γερανό-καλαθοφόρο ακολουθούν ως εξής

Κάθε δέντρο πρέπει να αντιμετωπίζεται ξεχωριστά και η γενική περιγραφή της εργασίας που πρέπει να γίνει αξιολογείτε σε σχέση με το σχήμα, το μέγεθος, το χαρακτήρα, την κατάσταση, την τοποθεσία και το είδος κάθε δέντρου. Πριν από την έναρξη των εργασιών πρέπει να πραγματοποιηθεί τεκμηριωμένη εκτίμηση κινδύνου. Όλες οι εργασίες πρέπει να ολοκληρωθούν έτσι ώστε να αφήνουν κάθε δέντρο σε αποδεκτή, ισορροπημένη και ασφαλή κατάσταση. Κάθε κλαδί αφαιρείται χρησιμοποιώντας τη μέθοδο τριπλής κοπής όπου άλλες μέθοδοι ενδέχεται να προκαλέσουν περιττό τραυματισμό στο δέντρο. Όλες οι τελικές περικοπές θα γίνουν στο κολάρο διακλάδωσης. Οι μεγάλες περικοπές στα δέντρα απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή όσον αφορά το κολάρο του κλάδου.
Τα βαριά κλαδιά θα αφαιρεθούν σε τμήματα. Θα διασφαλίσουμε ότι όλα τα τμήματα πέφτουν στο έδαφος με ελεγχόμενο τρόπο. Προσέχουμε ιδιαίτερα όταν χρησιμοποιούμε αλυσιδοπρίονα για να αφαιρέσουμε τους επικορμικούς βλαστούς, ώστε να μην προκαλέσουμε ζημιά στο κύριο στέλεχος ή τους μίσχους του δέντρου. Το κλάδεμα θα πραγματοποιηθεί με ψαλίδια ή αιχμηρά μαχαίρια κλάδεσης. Τα νεκρά, νοσούντα ή κατεστραμμένα κλαδιά θα κλαδεύονται πίσω στο αντίστοιχο κολάρο. Στην περίπτωση των διασταυρούμενων τριχών, τα κλαδιά αξιολογούνται, κλαδεύονται ή αφαιρούνται ανάλογα, διασφαλίζοντας παράλληλα τη διατήρηση ενός λογικού συνολικού σχήματος. Οι πληγές του φλοιού πρέπει να αφαιρεθούν.

Κοπη Κλαδεμα Υψηλων Επικινδυνων Δεντρων
κλαδέματα Παλλήνη νέα Μάκρη αγία Παρασκευή

Ακόμα βρείτε μας στο facebook

Επικοινωνήστε μαζί μας